top of page

ABOX Greverud

Design uten navn.png

Abox Greverud åpnet sine dører i 2003 og har siden da jobbet for å skape et stort utvalg med innendørs aktiviteter som passer for alle. Innenfor baneutleie er vi Norges største treningssenter med våre 6000 kvm. På vårt store areal tilbyr vi en rekke aktiviteter som:
 

  • Tennis.

  • Fotball.


  • Innebandy
.

  • Sandvolleyball.

  • Treningsstudio.

 

Enten om du vil bestille drop-inn eller ordne en fast tid i uken så er det bare å ta kontakt, vi hjelper deg gledelig med å finne den beste løsningen for deg.Som den eneste tilbyder av innendørs sandvolleyball på Østlandet, har vi kunder fra mange fylker i Norge som spiller hos oss. Innenfor denne idretten tilbyr vi organiserte treninger for både store og små med høyt erfarne trenere innenfor idretten. Med tidligere olympier Vegard Høidalen som aktiv hovedtrener sørger vi for et gjennomgående høyt kvalitetsnivå på alle aspekter. Selv om du er ny til idretten eller spiller på toppnivå så er alle velkommen til oss.

Innenfor treningsstudio er vi et lokalt senter med et bredt utvalg av manualer, treningsutstyr og kondisjonsapparater. Om du er 17 eller 70 er du varmt velkommen til oss for fysisk aktivitet og sosialt samvær. Ta gjerne turen innom for en visning av studio og vårt treningsmiljø.
 
La oss inspirere deg også til å komme inn i vår treningsfamilie, for å bedre livskvaliteten og komme i bedre form!

bottom of page