top of page

ABOX Økern

Velkommen til vårt nyåpnede, store treningsstudio helt sentralt i Oslo! 

ÅPNINGSTILBUD!

199,-/MND PÅ LIVSTID!*

for de 199 første som melder seg inn

*Gjelder Abox Økern

MEDLEMSKAP

299,-/MND

12 mnd binding

399,-/MND

uten binding

ÅPENT 05 - 23
365 DAGER

Åpne døra med mobilen. Tren når du vil.

SENTRALT
I OSLO

Økern Torgvei 3

0580 Oslo

STOR FRIVEKTS-AVDELING

Du finner alt du trenger hos oss!

BUSS OG
T- BANE

500 m gange fra Økern stasjon.

NYE GARDEROBER

Garderober med dusj og garderobeskap.

GRATIS PARKERING

Egne parkeringsplasser utenfor senteret.

Treningsstudioet er perfekt lokalisert i Oslo, lett tilgjengelig for de fleste. I vårt store og lyse studio, med utsikt over Oslo, finner du alt du behøver for å holde deg i form. Foruten vår store frivektsavdeling kan du løpe på mølla med utsikt mot Oslo, benytte vårt gode utvalg av apparater eller strekke ut i pusterommet. 

 

Om du er 17 eller 70 er du varmt velkommen til oss for fysisk aktivitet og sosialt samvær. Ta gjerne turen innom for en visning av studio og vårt treningsmiljø. La oss inspirere deg også til å komme inn i vår treningsfamilie, for å bedre livskvaliteten og komme i bedre form!

VERDT Å MERKE SEG:

Som medlem på ABOX Økern har du også adgang til vårt treningsstudio på ABOX Greverud. I tillegg til treningsstudio er Fjellhallen Norges største på baneleie med hele 6000 kvm med aktiviteter som:

 

Her er det både drop-in, fast baneleie, organiserte sandvolleyballtreninger ledet av tidligere Europamester Høidalen, muligheter for bursdagsfeiringer, teambuilding m.m. 

 

Er du av dem som liker å variere treningen kan vi anbefale et Studio + medlemskap hvor du har gratis baneleie inkludert i prisen og få rabattert organisert trening. 

 

Ta kontakt. Vi hjelper deg gledelig med en hyggelig løsning

3Dmølle 1.jpg
bottom of page