Kjære Abox Bruker.

Det er tomt og trist i Fjellhallen om dagen. Vi savner all aktiviteten som dere – våre brukere – står for hver dag.

Vi ønsker å fortsette å bruke mye av tiden vår til å gjøre Abox til et stadig bedre sted å trene. Koronaviruset skaper en situasjon som er veldig uforutsigbar for oss alle, og den gjør at det blir vanskelig for oss å planlegge våre neste steg i forhold til utvikling av Fjellhallen.

Vi håper ikke dere sier opp avtalene deres. Det vil sette driften vår i trøbbel. Om dere ønsker å fortsatt ha Abox som en arena å trene på, så er det beste dere kan gjøre for å hjelpe oss, å være tålmodige gjennom krisen. Ta heller kontakt i etterkant dersom dere ønsker kompensasjon for tiden dere ikke fikk brukt avtalene deres, så skal vi sammen finne gode løsninger for dere som ønsker det.

Vi takker dere alle for at dere bruker oss og er med på å holde Fjellhallen på Greverud i drift og håper at dere er tålmodige gjennom den perioden vi nå er inne i. Vi håper dere beholder avtalene deres og at vi ser dere her så snart vi kan åpne senteret igjen. Om ikke annet, så har Koronaviruset gitt oss en pause der vi får tid til å tenke hvor vi ønsker å gå etter at alt er i gang igjen. Vi er kjempemotiverte for å lage Fjellhallen til et helt spesielt sted for brukerne våre, og vi vil gjerne ha med akkurat deg og alle du trener sammen med på vårt lag videre fremover.

Har du henvendelser til oss, så send dem til contact@abox.no.  Vi ber om forståelse for at enkelte henvendelser kan ta tid å besvare i denne perioden.

På vegne av Abox AS,
Vegard Høidalen

Copyright Abox Multisportsenter 2019

KONTAKT

66 99 20 17

Flåtestadveien 5a, Fjellhallen, 1415 Oppegård

  • Facebook